15 d’octubre del 2015

Coca de iogurt amb poma

Avui torno amb una recepta del dossier de les companyes de feina, ja us havia ensenyat les ametlles garrapinyades i la lasanya de verdures. Avui és el torn d'un clàssic, una coca de iogurt amb poma, i és la proposta de la Xosse. Ella no és massa cuinera però també va ficar-se a la cuina per fer-me aquest regal tan especial i a la vegada fer contents als de casa seva ;-)





Som-hi!

Ingredients:
3 ous
1 iogurt natural
2 mesures de iogurt de sucre
1 mesura de iogurt d'oli d'oliva suau o de girasol
3 mesures de iogurt de farina
1 sobre de llevat químic
2 pomes golden

Passos a seguir:
En un bol batem els ous amb el sucre, el iogurt, l'oli i el llevat fins a obtenir una massa cremosa. Hi afegim la farina, removent i integrant-la bé, vigilant que no quedin grumolls.
Tallem una poma i mitja a trossets petits i els incorporem. Fiquem la massa en un motlle o safata greixada i cobrim amb la resta de poma tallada a làmines fines i una mica de sucre per sobre.
Fornegem a 180º amb calor dalt i baix durant uns 30-35 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta.

Una recepta senzilla i amb un resultat excepcional, ja sabeu que la poma a casa triomfa!

L'han fet...


Judith


10 comentaris:

  1. Aquest és el clàssic dels clàssics i tot i que pot semblar senzill té el seu art també!
    Gràcies a la Xosse :o)
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. Clàssic, si, però d'aquells que agraden a tothom!! Molt bona!!
    Petons.

    ResponElimina
  3. La coca de iogurt sempre surt bona i molt esponjosa.
    Petons.

    ResponElimina
  4. En casa también triunfa la manzana, y este bizcocho está riquísimo pero de verdad.Te ha quedado con una pinta bárbara!
    Un beso guapetona y buen finde.

    ResponElimina
  5. Ademas de no fallar es que esta muy buena esta clásica coca o bizcocho.
    Buen Finde
    Bss

    ResponElimina
  6. Lo milloret de la nostra rebosteria tradicional!!!
    Petonets, Eva!
    Olga

    ResponElimina
  7. ¡Ole! Súper bizcocho con yogur y manzana. No puede fallar ^_^

    ResponElimina
  8. Que buena!!! Me gusta mucho, yo también la preparo y es una delicia.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina